Interim professionals

Interim professionals

Ben jij als interim professional op zoek naar een tijdelijke uitdaging in de wereld van Automotive, Transport of Logistiek? Bij NewRoadz vind je diverse interim vacatures op het niveau van directie, operationeel management en HRM. Of het nu gaat om het (re)organiseren, fuseren, innoveren, adviseren, consolideren en/of borgen.

Groot netwerk binnen heel Nederland

Wij beschikken over een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers. Ook al staat er officieel geen vacature open, wij weten regelmatig – door onze langdurige klantrelaties – vacatures te creëren en verbinden interim professionals en organisaties op unieke wijze.

Voor korte en langdurige opdrachten

NewRoadz_interim_oplossingOnze interim opdrachten variëren van één tot vijf dagen per week en duren veelal enkele weken tot maanden. Ook voor een dagdeal is specifieke expertise soms wenselijk. Een interim professional met veel ervaring is al snel van toegevoegde waarde en biedt nieuwe, frisse inzichten.

Schrijf je in!

Ben jij een interim professional met werkervaring binnen de wereld van automotive, transport en/of logistiek? En beschikbaar een uitdagende, interim opdracht? Wij komen graag met jou in contact. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op